logo

banner campuszoeker

Collegefeesten Harelbeke2

Op 1 en 2 februari is het weer zover. Alle hens aan dek voor het weekend van de Collegefeesten in Harelbeke 2. Op zaterdag starten we om 18.00u met onze voorstelling ‘Eigen talenten’. Een 40-tal leerlingen zetten hun beste beentje voor. Sommigen zorgen voor een muzikale noot of brengen een eigen uitgewerkte danschoreografie naar voor, anderen laten zich volledig gaan als acteur of actrice. Enkele van onze leerlingen zijn zelfs bedreven circusartiesten.

Om 20.30u wordt het startschot gegeven van H2-Soirée. Al weken kijken onze leerlingen uit naar hun schoolbal. De vlinder- en stropdassen worden bovengehaald en vele meisjes hebben in de uitverkoop een galajurkje op de kop kunnen tikken. Tot 24.00u kan er gefeest worden in een gezellige omgeving.

Zondag 2 februari is iedereenwelkom op het traditionele familierestaurant. Vanaf 11.00 uur word je uitgenodigd voor een aperitief en vanaf 12.00 uur start de winterbarbecue met lekkere brochettes, worst, kip en ribbetjes. Daarbij worden knapperige frietjes en een uitgebreid groentebuffet geserveerd. In de loop van de namiddag blijven heel wat aanwezigen voor een gezellige babbel bij een koffie of frisse pint. Er is eveneens een gevarieerd taartenbuffet voorzien. Komt het water je nog niet in de mond? Heb je nog zin om in te schrijven? Verwittig dan vlug ons secretariaat (056 72 30 54 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

De collegefeesten kunnen maar slagen door een vlotte samenwerking tussen oudercomité, de leerkrachten en de leerlingen. Bedankt aan alle medewerkers die voor hun grenzeloze en dynamische inzet. De opbrengsten van de feesten zijn dit jaar ten voordele van nieuw klasmeubilair voor het Guldensporencollege Harelbeke 2.